KOULUTUKSET HINNASTO
 

EFR PRIMARY CARE (7h)

- Koulutus voimassa 24kk -

Emergency First Response Primary Care (hätäensiapu)

EFR Primary Care opettaa osallistujat toimimaan henkeä uhkaavissa onnettomuuksissa. Kurssilla keskitytään henkeä pelastavaan ensiapuun teoriaopinnoissa, taitojen harjoitteluosassa ja realistisissa skenaarioharjoitteissa. Kurssi antaa valmiudet ja rohkeutta toimia hätätilanteissa.

Kysy ryhmälle€

EFR SECONDARY CARE

- Koulutus voimassa 24kk -

Secondary Care kurssilla opitaan toimimaan onnettomuustilanteissa, jotka eivät aiheuta välitöntä hengenvaaraa. Kurssi voidaan toteuttaa Primary Care kurssin kanssa yhdessä tai erikseen. Vaatimuksena kurssille osallistumiselle on aikaisempi voimassa oleva hätäensiapukoulutus.

Kurssiin kuuluu lähiopetusta noin 4 tuntia ja itseopiskelua noin 1 tunti. Suositellaan käytäväksi yhdessä Primary Care kurssin kanssa.

Kysy ryhmälle

TURVALLISUUSKOULUTUS

AVEKKI JA KRIISINHALLINTA, HINTA RYHMÄLLE


Aggressio, väkivalta ja työstressi uhkaavat yhä useamman työssä käyvän hyvinvointia: Väkivalta voi aiheuttaa vammoja, pelko, ahdistuneisuus ja epätietoisuus väkivallan uhan vuoksi heikentävät työhyvinvointia. AVEKKI toimintatapamalli lisää työn turvallisuutta, työyhteisöjen yhteisöllisyyttä ja asiakkaiden turvallisuudentunnetta. Ennaltaehkäise ja varaudu – tarjoa työntekijöillesi ja työyhteisöllesi mahdollisuus toimia oikein haastavissa tilanteissa.

AVEKKI-käsite muodostuu sanoista Aggressio, Vuorovaikutus, Ennaltaehkäisy/hallinta, Kehittäminen, Koulutus ja Integrointi.

Koulutukset toteutetaan usein 8, 12 tai 24 tunnin kokonaisuuksina tai asiakkaan toiveiden mukaan. Suppeampi koulutus painottuu ennakointiin ja ennaltaehkäisyyn. Laajempi 24 tunnin koulutus soveltuu työyhteisöön, joissa tarvitaan edellä mainittujen teemojen lisäksi syvällisempää taitoa asiakkaan fyysiseen rajoittamiseen. AVEKKI-koulutusten tarkempi sisältö ja laajuus räätälöidään yhteistyössä vastaamaan työyhteisöjen tarpeita.

Ammatillisella asiakkaan kohtaamisella sekä turvallisen työyhteisön tuella paineistuva työntekijä ei provosoi uhkatilanteessa asiakasta ja osaa toimia turvallisesti. Koulutuksessa opitaan ennaltaehkäisyä, ennakointia, vuorovaikutuksen eri sävyjä, työyhteisön tilaa, stressitekijöitä sekä uhka- ja väkivaltatilanteessa toimimista.

Koulutukset soveltuvat erinomaisesti sotealan eri toimintayksiköihin, sekä oppilaitoksiin yms.

Avekki 1 koulutus 12h (1h=45min) 

Avekki 1 koulutuksesta saa Savonia amk:n todistuksen ja tämän jälkeen on mahdollista hakeutua Savonian kouluttajakoulutukseen.

LIsäksi voidaan järjestää koulutuksia mittatilaustyönä esimerkiksi painottuen ennakointiin ja ennaltaehkäisyyn 

4h 130e/h+alv 24%

Koulutusten jälkeen voidaan järjestää ylläpitokoulutuksia ja konsultointia yksittäisissä ongelmatilanteissa.

1150 - 3590€

Kouluttajan tuntihinta

Sisältää välineet

120€

SPR ENSIAPUKOULUTUS (16h)

Perinteinen ensiapukoulutus
- Koulutus voimassa 36kk -

Kysy ryhmälle

Ensiapukoulutus räätälöity

Koulutuksesta todistus tai kortti efr voimassa 24kk

Kysy ryhmälle

ALKUSAMMUTUS AS1

Koulutuksesta kortti, voimassa 5v

50€

TULITYÖ KORTTIKOULUTUS

Virallinen tulityökorttikoulutus, voimassa 5v

110€

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%